Onze merken

Merken waar wij mee werken

LG

Het Zuid-Koreaanse concern LG is een gevestigde naam als het gaat om huishoudelijke artikelen. Ook voor airco’s kunt u prima bij LG terecht. LG airco’s beschikken over een paar specifieke functies. Zo bevatten de airco’s gefluoreerd broeikasgas (R32) GWP 675.
Dit heeft als voordeel dat het systeem meer koelrendement genereert. Daarnaast zijn de binnen-units met 19db de stilste op de markt. Verder zijn de airco’s uitgerust met standaard WiFi en een zeer snelle en uitgebreide app. De airco’s van LG zijn niet voor niets in juni 2021 uitgeroepen tot de beste op de markt. Of u nu een slaapkamer of woonkamer wilt koelen of verwarmen, er is altijd wel een airco van LG die de klus kan klaren.

Daikin

Daikin is een Japanse fabrikant die is gespecialiseerd in airconditioning en klimaatregeling. Sterker, ze hebben op dit vakgebied al meer dan 95 jaar ervaring en zijn daarmee dan ook marktleider.
Wat maakt Daikin dan zo uniek?
Onder andere de ingebouwde luchtreinigingsfunctie:
‘Daikin Flash Streamer’. Hiermee heeft u geen last meer van pollen, schimmels, allergenen, virussen en onaangename geurtjes. Ook zijn de airco’s van Daikin met het energielabel
A+++ erg zuinig.

Mitshubishi ‘Heavy Industries’

Mitsubishi is een Japans concern dat vooral bekend is van hun uitstekende auto’s.
Maar Mitsubishi is veel meer dan alleen een autofabrikant. Zo maken ze dus ook airco’s. Deze zijn onderverdeeld in de divisies ‘Electric’ en ‘Heavy Industries’. De airco’s van divisie ‘Heavy Industries’ hebben veel voordelen, zoals een ‘Economy functie’ voor extra efficiëntie en fluisterstille werking (vanaf 23db). Een ‘auto-restart’ t.b.v. het automatisch herstarten na het tijdelijk uitvallen van de net-spanning en een filter die er voor zorgt dat u minder last heeft van bijvoorbeeld pollen en huisstofmijt. Middels een eenvoudige afstandsbediening zijn de functies simpel in te stellen.

Mitshubishi ‘Electric’

Naast de divisie ‘Heavy Industries’ maakt Mitsubishi ook airco’s onder de naam ‘Electric’. Deze airco’s gebruiken minder energie en zijn daarmee dus erg kostenbesparend. Door de ruime diversiteit aan ontwerpen is er voor iedere ruimte wel een airco beschikbaar. Dankzij de ‘I-see-sensor’ die Mitsubishi heeft ontwikkeld, analyseert het systeem voortdurend de ruimte om zo de temperatuur constant te houden.