Onze diensten

Koelen & Verwarmen

Bij een airco denken veel mensen vooral aan verkoeling. Dit is natuurlijk helemaal niet zo gek. Het is immers waar ze veelal om bekend staan. Echter, wat veel mensen nog niet weten is dat een airco naast koelen ook kan verwarmen! Op warme zomerdagen kunt u de desbetreffende ruimte lekker koel houden, terwijl de airco diezelfde ruimte in in de herfst en winter ook kan verwarmen. Dit is niet alleen héél handig, maar het scheelt ook aanzienlijk in de stookkosten! Twee vliegen in één klap dus!

Service

We noemden het al eerder op deze pagina: service staat bij ons hoog in het vaandel en u kunt op dit gebied dan ook op ons rekenen. Zocht u iemand voor de onderhoud van uw airco? Ook dan kunt u bij ons terecht, zodat de airco in perfecte staat is én blijft, zodat u kan blijven genieten van de voordelen van de airco..

Montage

We beschikken over een team van gecertificeerde vaklieden die actief zijn in de provincies Gelderland, Brabant en Overijssel. Deze vaklieden zullen uw airco installeren en staan vanzelfsprekend garant voor de juiste installatie ervan.