Airco Arnhem

Als u een airco wilt kopen in Arnhem dan moet u bij RK Aircoservice Wehl zijn. Uw woning verkoelen is maatwerk, daarom komen wij graag kosteloos bij u langs voor vrijblijvend deskundig advies. Als u besluit een airconditioning te kopen, kunnen wij de airco installatie voor u voorzien. Bij RK aircoservice Wehl leveren we het gehele plaatje. Van het laten plaatsen en het installeren van uw airconditioning in Arnhem tot het onderhoud van uw airco – wij regelen het. Onze airco installateurs zijn zeer vakkundig, volledig gecertificeerd en bij ons staan uw wensen altijd centraal.

Airco specialist Arnhem? Bij ons alleen A-kwaliteit!

Airco specialisten in Arnhem, dat zijn wij. U kunt bij ons terecht voor A-merken. Wij werken met: 

  • LG; 
  • Daikin;
  • Mitsubishi Electric;
  • Mitsubishi Heavy. 

Wij leveren uw airco al vanaf €1390,-! Hierin zit vrijblijvend advies door onze airco installateurs in Arnhem aan huis, het laten plaatsen en installeren van uw airco binnen twee weken én garantie inbegrepen. Service bij ons dus hoog in het vaandel. Zo denken we graag met u mee welke airconditioning het beste bij uw behoeften past. Wilt u bijvoorbeeld een airco die enkel koelt? Of wenst u een airconditioning die tevens kan verwarmen? Eentje met Wi-Fi verbinding zodat u het systeem via uw telefoon kunt beheren? Of toch liever een simpel model? Bij RK Aircoservice Wehl kan het allemaal! 

lgmuur3

Airco installatie Arnhem

Op het moment dat we samen een airco in Arnhem hebben gekozen die aan uw wensen voldoet, en u besloten heeft de airco te kopen, is het tijd voor de installatie. Bij RK Aircoservice Wehl zorgen we ervoor dat de installatie van uw airco binnen twee weken na bestelling plaatsvindt door onze gecertificeerde airco installateurs. Dit doen we nauwkeurig, zodat de airco installatie perfect verloopt. Onze airco specialisten zijn klantvriendelijk en zorgen er altijd voor dat ze uw woning of bedrijfspand netjes achterlaten, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Ook zijn onze airco monteurs in Arnhem er voor periodiek onderhoud, zodat u nog jarenlang kunt genieten van de perfecte binnentemperaturen.

Airco service Arnhem

Om ervoor te zorgen dat uw airco goed blijft functioneren, is het van belang dat we met enige regelmaat onderhoud uitvoeren. Bij onze airco service voeren we verschillende controles en schoonmaakwerkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat uw airconditioning optimaal blijft werken en de levensduur van het systeem wordt verlengd. Zo reinigen en controleren wij de filters, de units, compressoren, airco afvoer en de regelapparatuur. Ook het afstellen en het controleren van de elektrische componenten hoort bij het airco onderhoud.

Wilt u ook een airconditioning laten installeren in Arnhem?

Wilt u meer weten over een airco in Arnhem of wilt u een afspraak maken met onze airco specialisten in Arnhem? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een offerte. Wij zijn telefonisch of per e-mail te bereiken. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 21:00 uur bereikbaar. Op zaterdag zijn we tot 15:00 uur open.