Airco Zutphen

Wilt u een airco in Zutphen aanschaffen? Laat de airco specialisten van RK Aircoservice Wehl u van dienst zijn. Onze airconditionings kunnen zowel koelen als verwarmen, ideaal voor ieder seizoen! Bij RK Aircoservice Wehl kunt u uw airconditioning laten plaatsen, installeren en periodiek laten onderhouden. Met onze airco service in Zutphen ontzorgen onze airco specialisten u volledig!  

Dé airco specialist in Zutphen

Als u een airconditioning gaat kopen, dan kunt u dat het beste bij een airconditioning specialist doen. RK Aircoservice Wehl is dé toonaangevende airco installateur in Zutphen. Onze airco installateurs werken enkel met A-kwaliteit airco’s. We geloven heilig in merken als:

  • LG;
  • Mitsubishi;
  • Mitsubishi Electric;
  • Daikin.

Zo heeft LG als voordeel dat het systeem meer koelrendement genereert. Mitsubishi is perfect in fluisterstille werking en Daikin is een ster in onder andere de luchtreinigingsfunctie: ‘Daikin Flash Streamer’. Hiermee heeft u geen last meer van pollen, schimmels en allergenen. Ideaal voor hooikoortspatiënten dus! Onze airco specialisten helpen u graag bij het kiezen van de beste airconditioning voor uw levensstijl.

lgmuur3

Een airco in Zutphen laten plaatsen door RK Aircoservice Wehl

Bij RK Aircoservice Wehl staan we voor persoonlijke benadering. Onze airco specialisten in Zutphen staan klaar om u service op maat te bieden, zodat we een aircosysteem kunnen plaatsen die perfect bij uw behoeften aansluit. Wij komen dan ook graag bij u langs om u van deskundig advies te voorzien. Op deze manier kunnen we perfect in kaart brengen wat er nodig is in uw woning of bedrijfspand om u te kunnen voorzien van een ideaal binnenklimaat. Wij komen gratis langs voor een advies gesprek en stellen daarnaast een vrijblijvende offerte voor u op. 

Met onze airco service kunt u uw airco laten onderhouden in Zutphen

Bij RK Aircoservice Wehl vinden wij het van groot belang dat u uw airco periodiek laat onderhouden door middel van onze airco service. Onze monteur in Zutphen komt dan bij u langs en voert een uitgebreide check uit. Hierbij reinigt en onderhoudt hij onder andere de filters, compressoren, afvoer en meer. Geef het onderhoud uit handen, zodat u zeker weet dat u nog jaren kunt genieten van uw airco. Onze airco monteurs in Zutphen helpen u graag verder.

Ook een airconditioning kopen in Zutphen?

Dan bent u bij RK Aircoservice in Wehl aan het juiste adres. Onze gecertificeerde airco specialisten en installateurs in Zutphen werken altijd met de beste materialen en voeren de klus deskundig uit, waardoor u de beste kwaliteit kunt verwachten. Ook zijn onze airconditioning monteurs er voor het onderhouden van uw airco in Zutphen. Neem vandaag nog telefonisch of per e-mail contact op voor meer informatie van onze airco installateurs of een offerte. De airco specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs. Tot dan!